Gratis verzending vanaf €19,-
Werkdagen vóór 17:00 besteld, morgen in huis
Webshop & XXL Winkel in Eindhoven
Review Logobeoordeeld met een 9,6 @ 1236 Reviews
Review Logobeoordeeld met een 9,6 @ 1236 Reviews

DSTRCT Schoudertas Preston Park

Productomschrijving
De Preston Park Crossbody is een stijlvolle en praktische tas voor dames. Met een breedte van 22 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 20 cm, biedt deze tas genoeg ruimte voor al je essentials terwijl hij compact en comfortabel blijft. Vervaardigd van hoogwaardig leer in een elegante cognackleur, straalt de tas tijdloze luxe uit.

De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp. Dankzij de verstelbare en afneembare schouderband kun je de tas op verschillende manieren dragen, passend bij je voorkeur en outfit. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze tas is de perfecte metgezel.

De Preston Park Crossbody biedt diverse opbergmogelijkheden om je georganiseerd te houden. Hij heeft een binnenvak met rits, een buitenvak met rits en een open binnenvak. Hierdoor kun je gemakkelijk je telefoon, portemonnee, sleutels en andere benodigdheden opbergen en snel terugvinden.

Met een effen patroon en een ritssluiting combineert deze tas trendy design met functionaliteit. Hij past perfect bij elke outfit en is geschikt voor zowel de lente als de zomer. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit bent met vrienden of een speciale gelegenheid hebt, de Preston Park Crossbody zorgt ervoor dat je stijlvol en georganiseerd blijft.

Ontdek nu de veelzijdigheid en kwaliteit van de Preston Park Crossbody van DSTRCT. Bestel vandaag nog en geniet van een tas die zowel praktisch als modieus is!

Kenmerken DSTRCT Schoudertas Preston Park:

  • Hoofdvak met rits
  • 2 afneembare schouderbanden waarvan 1 lange en een gevochten korte
  • Klein binnen vak met rits
  • achterzijde tas 1 vak met rits

Wij zijn officieel DSTRCT dealer. Bij ons kun je altijd voor de volledige garantie terecht.

Productspecificaties

EAN
9509731584113
Materiaal
Leer
Garantie
1 jaar

Zojuist bekeken

DSTRCT Schoudertas  Preston Park
DSTRCTSchoudertas Preston Park
Op voorraad
€79,95
Toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »