Gratis verzending vanaf €19,-
Werkdagen vóór 17:00 besteld, morgen in huis
Webshop & XXL Winkel in Eindhoven
Review Logobeoordeeld met een 9,6 @ 1236 Reviews
Review Logobeoordeeld met een 9,6 @ 1236 Reviews

Samsonite Samsonite Urbify Duffle XS

Handbagage geschikt!
Productomschrijving
Kun je eindelijk op reis? Overweeg dan de Urbify weekendtas van Samsonite. Deze reistas heeft een flexibele buitenkant, waardoor hij gemakkelijker op het bagagerek of in de kofferbak past dan een harde koffer. Het ruime middenvak biedt voldoende plek voor je kleding en andere reisbenodigdheden. Dankzij zijn formaat is deze cabinbag perfect om mee te nemen in het vliegtuig, en biedt hij genoeg ruimte voor al je handbagage tijdens een korte trip. Bovendien wordt de tas geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie.

Ideaal voor een korte reis Plan je een paar dagen weg? Met een inhoud van 20 liter biedt deze Samsonite weekendtas genoeg ruimte voor alles wat je nodig hebt voor een verblijf van 2-3 dagen. Dit maakt hem perfect voor een weekendje weg.

Geschikt als handbagage De Samsonite Urbify weekendtas voldoet aan de afmetingen voor handbagage, waardoor hij ideaal is om mee te nemen in het vliegtuig. Het voordeel hiervan is dat je al je benodigdheden binnen handbereik hebt tijdens de vlucht. Daarnaast bespaar je tijd op het vliegveld, omdat je deze tas niet hoeft in te checken.

 

Wij zijn officieel Samsonite Dealer, voor volledige garantie kan u altijd bij ons terecht.

 

Productspecificaties

EAN
5400520213518
Afmetingen
H 20 x B 40 x D 25 cm
Gewicht
600 gram
Materiaal
Recyclex
Garantie
2 jaar

Zojuist bekeken

Samsonite Samsonite Urbify Duffle XS
SamsoniteSamsonite Urbify Duffle XS
Op voorraad
€79,99
Toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »