Gratis verzending vanaf €19,-
Werkdagen vóór 17:00 besteld, morgen in huis
Webshop & XXL Winkel in Eindhoven
Review Logobeoordeeld met een 9,6 @ 1236 Reviews
Review Logobeoordeeld met een 9,6 @ 1236 Reviews

Emily & Noah Emily & Noah Mobiel Tasje Emma

Productomschrijving

Geweldige selectie van aantrekkelijke tassen en accessoires - EMILY & NOAH. Perfect voor vrouwen die hun belangrijkste bezittingen altijd bij de hand willen hebben. Het mobieltasje E&N Emma heeft een strak ontwerp, een afneembare schouderriem en is geschikt voor elke gelegenheid. EMILY & NOAH staat bekend om zijn diervriendelijke stijlen en ontwerpen. Het merk gebruikt uitsluitend veganistische materialen en heeft het "PETA-Approved Vegan"-logo, toegekend aan bedrijven die door PETA zijn goedgekeurd. Het model is gemaakt van kunstleer en sluit met een magnetische drukknoop. Het tasjes heeft een hoogwaardige afwerking en een elegant, effen design dat doet denken aan echt leer.

Elk accessoire van EMILY & NOAH heeft een unieke stijl. Gecombineerd met een chique broek, jurk of trendy blouse, laten de producten van dit label echte persoonlijkheid zien. Orde is het halve werk. Voor iedereen die van zachte materialen houdt - de E&N Emma is gemaakt van aangenaam soepel materiaal. Een extra accent is het gestempelde logo. Dit model kan als schoudertas met afneembare schouderriem gedragen worden. Klein maar fijn! In dit stijlvolle mobieltasje past alles wat je nodig hebt voor een avondje uit. Materiaalsamenstelling: 100% Polyvinyl.

Kenmerken Emily & Noah Mobiel Tasje Emma:

  • Buitenkant materiaal: Polyester
  • Binnenste lijnen: Polyester
  • Gesp: Magnetische Sluiting
  • Kenmerken: Veganistisch
  • Product type: Zak

Wij zijn officieel Emily & Noah dealer. Bij ons kun je altijd voor de volledige garantie terecht.

Productspecificaties

Afmetingen
H 18 x B 24 x D 3 cm
Materiaal
Kunststof PETA-Approved Vegan
Garantie
2 jaar

Zojuist bekeken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »