Gratis verzending vanaf €19,-
Werkdagen vóór 17:00 besteld, morgen in huis
Webshop & XXL Winkel in Eindhoven
Review Logobeoordeeld met een 9,6 @ 1236 Reviews
Review Logobeoordeeld met een 9,6 @ 1236 Reviews

Eastpak School Etui Oval Single

Div. Kleuren
Productomschrijving

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle etui? Dan is de Oval Etui van Eastpak precies wat je zoekt! Deze etui, geschikt voor volwassenen, biedt voldoende ruimte voor al je schrijfbenodigdheden, met afmetingen van 22.5 cm breed, 7.5 cm diep en 4 cm hoog.

Gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, is de Oval Etui duurzaam en slijtvast. Het zwarte design geeft een moderne en tijdloze uitstraling die perfect past bij elke outfit of interieur. Dankzij de ritssluiting is de etui gemakkelijk te openen en te sluiten, waardoor je altijd snel bij je spullen kunt.

Of je nu naar kantoor gaat, naar school of onderweg bent, de Oval Etui is de ideale metgezel om al je schrijfbenodigdheden georganiseerd te houden. Met zijn praktische formaat past hij gemakkelijk in je tas of rugzak, zodat je altijd alles bij de hand hebt. Waar wacht je nog op? Bestel nu de Oval Etui van Eastpak en geniet van een georganiseerd en stijlvol leven!

 

Wij zijn officieel Eastpak dealer. Bij ons kun je altijd voor de volledige garantie terecht.

Productspecificaties

EAN
5414709191412

Zojuist bekeken

Eastpak School Etui Oval Single
EastpakSchool Etui Oval Single
Op voorraad
€22,99
Toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »